Please upgrade your browser to view

PianoCabinet

We've noticed you're using an outdated or unsupported browser. Please upgrade your browser or choose from one of the modern browsers listed above (Chrome, Firefox, Safari, IE9, IE10, IE11) in order to view our website. Thank you for your time and interest in our services.

Fatete dentare portelan Lumineers

Fatetele  Lumineers sunt ultima generatie de fatete dentare,  fiind singurele ce se pot aplica direct pe dinte, fara slefurie in prealabil.  Sunt extrem de subtiri si rezistente  acoperind perfect spatiile mici si defectele de culoare, sau de forma ale dintilor frontali.

Fatete dentare portelan Lumineers – Cerinate

Fatetele dentare Lumineers reprezinta o inovatie in estetica dentara,  solutia la care recurg vedetele americane pentru un zambet demn de Hollywood. Sunt produse in SUA, individual pentru fiecare pacient, in functie de situatia clinica si rezultatul dorit.

Fiind mult mai subtiri comparativ cu alte tipuri de fatete dentare ceramice, se pot aplica direct pe suprafata dintilor fara a necesita slefuirea lor in prealabil. Astfel procedeul este 100% reversibil, nedureros si nu necesita injectii locale cu anestezic. Aplicarea este un procedeu usor, in doar 2 sedinte, fara a necesita protezare provizorie intre programari. Produsul este fabricat in SUA dupa amprentele pacientului si dureaza intre 3-6 saptamani pana la finalizare.

Puteti apela la fatete dentare Lumineers pentru corectia anomaliilor de culoare, forma sau  pentru a masca obturatii vechi nefizionomice si coroane dentare. Se pot aplica pe smalt, dentina, compozit, metal sau ceramica, pe dinti vitali sau devitali.

Se pot folosi si in cazul anomaliilor de pozitie cand dintii nu sunt bine aliniati si pacientii nu doresc tratament ortodontic in prealabil, caz in care slefuirea selectiva poate fi utila.

Studiile clinice se intind pe o perioada de 20 de ani si demonstreaza ca acest procedeu este unul longeviv dar mai ales reversibil. Suprafetele dentare nu sunt afectate astfel ca pacientii pot reveni oricand la situatia initiala prin simpla lor indepartare. Aceste fatete dentare  sunt livrate impreuna cu un certificat de calitate si sunt garantate timp de 5 ani* cu conditia respectarii normelor de igiena si a controalelor bianuale.

Pentru mai multe informatii programeaza o consultatie cu unul din putinii medici certificati pentru realizarea acestui tip de tratament.

Caracteristicile procedeului de aplicare ale fatetelor dentare din portelan Lumineers:

  • 100% reversibil
  • fara dureri
  • fara injectii
  • doar 2 sedinte pentru finalizare
  • nu necesita protezare provizorie
  • nu apare hipersensibilitate dentara
  • culoare stabila in timp
  • certificat de calitate si garantie*

Fatete dentare portelan Lumineers

Acid hialuronic si toxina botolinica  – Injectarile cu acid hialuronic si toxina botolinica sunt tratamente faciale minim invazive, cu efecte pe loc de intinerire si infrumusetare.

Acid hialuronic si toxina botulinica

tel: 021.310.91.35 | tel: 0734.462.133 | tel: 0723.569.142

pacient@pianocabinet.ro