Please upgrade your browser to view

PianoCabinet

We've noticed you're using an outdated or unsupported browser. Please upgrade your browser or choose from one of the modern browsers listed above (Chrome, Firefox, Safari, IE9, IE10, IE11) in order to view our website. Thank you for your time and interest in our services.

Bracketii autoligaturanti metalici Empower 2

Promisunea unui zambet mai frumos

 

EMPOWER 2 – Bracketii autoligaturanti metalici

Bracketii autoligaturanti metalici Empower 2

Alegerea perfecta pentru zambetul tau

Bracketii autoligaturanti metalici sunt proiectati pentru comfortul pacientului dar si pentru obiectivele medicului ortodont de a obtine tratamentul dorit. Bracketii sunt construiti la cele mai inalte standarde de calitate si tehnologie de catre American Orthodontics.

Eficienti

Sunt compatibili cu orice tip de tratament ortodontic, la orice varsta, rezolvand orice anomalie dento-maxilara inclusiv cazurile ce necesita chirurgie ortognata.

Rapizi

Tratamentul cu bracketii autoligaturanti este mult mai rapid pentru ca sunt mult mai usor de controlat de catre medicul ortodont, actionand in permanenta asupra dintilor si pot satisface orice dorinta a pacientului.

Igienici

Bracketii Bracketii autoligaturanti permit ajustari mai rapide si confortabile. Bracketii nu au ligaturi ceea face tratamentul ortodontic o experienta mult mai iginenica.

Confortabili

Bracketii autoligaturanti au marginile rotunjite pentru a sporii confortul cavitatii bucale.

 

 

http://www.americanortho.com/empower-metal.html

tel: 021.310.91.35 | tel: 0734.462.133 | tel: 0723.569.142

pacient@pianocabinet.ro