Please upgrade your browser to view

PianoCabinet

We've noticed you're using an outdated or unsupported browser. Please upgrade your browser or choose from one of the modern browsers listed above (Chrome, Firefox, Safari, IE9, IE10, IE11) in order to view our website. Thank you for your time and interest in our services.

Aparat dentar metalic fix

Aparat dentar metalic fix – Bracketii SPRINT

Bracketii metalici sunt utilizati in majoritatea tratamentelor ortodontice cu aparate fixe. Insa nu toti sunt la fel. Exista numeroase detalii de care trebuie sa tineti cont pentru ca tratamentul pe care il veti urma sa fie cat se poate de eficient si confortabil. Bracketii din familia Sprint sunt fabricati dintr-o singura piesa, din otel medical inoxidabil . Acestia sunt confortabili atunci cand sunt puratati si ofera toate caracteristicile principale pe care le asteptati de la un produs de ultima generatie. Iar daca sunteti in cautarea unor bracketii discreti, ii recomandam pe cei din gama Sprint: Micro Sprint care sunt vizibili mai mici, in prezent fiind cei mai mici bracketi din lume.

Toate produsele din familia Sprint sunt fabricate dintr-o singura piesa, din otel inoxidabil fara nichel, aceasta tehnologie oferind mai multe avantaje: – sunt mult mai precisi si transfera informatia cu precizie dintilor, sunt mai usor de curatat si sunt adecvate pacientilor sensibili sau care sufera de alergii.

Sigur si confortabil

Datorita bazei cu carlige toti bracketii Sprint prezinta o aderenta sigura si precisa. Acestia pot fi indepartati fara efort la sfarsitul tratamentului. Pentru ca tratamentul sa fie lipsit de iritatii, marginile acestora sunt rotunjite, pentru confort sporit al pacientului. Bracketii Micro Sprint asigura confort optim chiar si atunci cand arcul preseaza puternic, datorita profilului deosebit de plat.

Pe langa avantajul lor vizual, acestia acopera, de asemenea, mai putin din zona dintilor. Acest lucru face mai usoara igienizarea lor. Ultima noutate a familiei Sprint, bracketii MicroSprint sunt cei mai mici din lume si ofera toate caracteristicile bracketilor mari. Dimensiunea redusa ii face deosebit de discreti, iar profilul lor ultra-plat este mult mai putin iritant pentru pacient.

Aparatele fixe nu constau numai in bracketi. Fortele reale care depalseaza dintii provin din arcuri elastice, ca o sarma, inserate in bracketii. Atunci cand va hotarati asupra unor bracketii de calitate, trebuie sa luati in considerare si arcuri de calitate adecvata. Arcurile sunt fabricate din materialul ultra elastic care asigura un tratament deosebit de rapid si care atenueaza neplacerile legate de miscarea dintilor.

Avantaje

  • Stabili: fara sudura fiind dintr-o sigura piesa
  • Siguri: se lipesc bine pe dinti
  • Confortabili: prezinta marigini rotunjite
  • Eficienti: fortele sunt transferate cu precizie dintilor
  • Fara riscuri: pot fi indepartati fara efort la sfarsitul tratamentului
  • Fara alergii: fabricati din otel inoxidabil care nu contine nichel
  • Discreti: design de dimensiuni reduse
  • Ingrijire mai usoara: este acoperita o suprafata mai redusa a dintilor

 

Aparat dentar metalic fix

tel: 021.310.91.35 | tel: 0734.462.133 | tel: 0723.569.142

pacient@pianocabinet.ro