Please upgrade your browser to view

PianoCabinet

We've noticed you're using an outdated or unsupported browser. Please upgrade your browser or choose from one of the modern browsers listed above (Chrome, Firefox, Safari, IE9, IE10, IE11) in order to view our website. Thank you for your time and interest in our services.

Aparat dentar fix Safir

Aparat dentar fix Safir – Zambete increzatoare pentru un stil de viata activ

Aveti nevoie de un tratament ortodontic care sa va indrepte dintii intr-un mod rapid si eficient, oferind un aspect frumos în timpul tratamentului, precum si de a răspunde nevoilor dumneavoastra specifice? Nu sunteti singurul. Unul din cinci oameni care cauta ortodont sunt adulti, care au nevoie de o adevarată solutie estetica dar si eficienta.

Bracketii Radiance Plus safir, fabricati de American Ortodontic, sunt solutia care va permite sa traiti cu incredere in timp ce dintii sunt indreptati. Acestia sunt transparenti si sunt potriviti pentru toate tipurile de tratamente ortodontice.

Estetic

Bracketii safir sunt cei mai transparenti din lume. Sunt fabricati din safir pur, oferind un aspect perfect transparent pe dinte. Acestia nu se pateaza, raman transparenti pe toata durata tratamentului.

Performanta

Dezvoltati pentru a indrepta dintii rapid si eficient fara un discomfort din partea pacientului. Acestia sunt fabricati la o temperatura mare pentru a rezista si a fi durabili intreaga perioada a tratamentului. Desingul lor modern ajuta si la o igiena perfecta pe durata tratamentului.

Rezistenta

Sunt la fel de rezistenti pe cat sunt de estetici. Safirul pur din care sunt fabricati este unul din cele mai rezistente materiale din natura, fiind al doilea in lume, dupa diamant.

Alegerea perfecta pentru zambetul tau 

Proiectati si dezvoltati pentru a fi compatibili cu orice tip de tratament ortodontic imbinand esteticul cu performanta in beneficiul pacientului, putand fi folositi pe ambele arcade.

Beneficii clare

Bracketii safir sunt combinatia perfecta dintre estetic, performanta si rezistenta. Pacientii se vor bucura de beneficiile acestor bracketi confortabili de rezistenta si durabilitatea lor, oferind intr-un timp foarte scurt zambetul perfect pe care il doresc.

 

Aparat dentar fix Safir

tel: 021.310.91.35 | tel: 0734.462.133 | tel: 0723.569.142

pacient@pianocabinet.ro