Please upgrade your browser to view

PianoCabinet

We've noticed you're using an outdated or unsupported browser. Please upgrade your browser or choose from one of the modern browsers listed above (Chrome, Firefox, Safari, IE9, IE10, IE11) in order to view our website. Thank you for your time and interest in our services.

Aparat dentar copii

Aparat dentar copii – Trainer

“Tratamentul in faza initiala poate preveni nevoia de a purta aparat ortodontic fix.”

 

Care sunt cauzele problemelor ortodontice?

In perioada 6-10 ani copiilor le erup primii dinti permanenti. Inca din aceasta etapa, pot aparea inghesuiri si o aliniere deficitara a arcadelor.

Obiceiuri vicioase precum sugerea degetului, deglutitia infantila sau respiratia orala determina o dezvoltare incorecta a arcadelor si inghesuirea dintilor. Cercetarile arata ca aceste probleme persista si in fazele urmatoare ale dentitiei permanente, necesitand un tratament ortodontic complex. Aparatele dentare fixe si extractiile nu rezolva aceste probleme, care trebuie tratate imediat dupa ce au fost descoperite.

Aceste obiceiuri vicioase sunt mai usor de tratat in perioada anilor de crestere. Odata ce cauzele au fost corectate, cresterea naturala si alinierea dentara isi pot urma cursul normal.

Myobrace pentru copii

Myobrace for kids este o gama de aparate in 3 etape conceputa pentru a corecta obiceiurile vicioase, tratand in acelasi timp problemele de dezvolatere ale arcadelor superioare si inferioare.

Myobrace for kids este cel mai eficient dupa eruptia dintilor permanenti anteriori si inainte de eruptia celorlati dinti.

Aparatele corecteaza obiceiurile vicioase care sunt cauza dintilor inghesuiti, oferind in acelasi timp forte usoare care ajuta la expansiunea arcadei superioare si alinierea dintilor in pozitia lor corecta.

Aspecte ale tratamentului

Perioada de tratament poate sa difere in functie de adaptabilitatea biologica a fiecarui pacient. Pentru un rezultat de success, aparatul trebuie purtat timp de 1-2 ore ziua si pe intreaga perioada a noptii, in timpul somnului.

Monitorizarea in mod regulat de catre medicul ortodont este esentiala pentru succesul tratamentului si pentru a evita alte complicatii.

 

Cum funtioneaza ?

MRC a brevetat utilizarea aparatelor pentru a corecta obiceiurile mio-funtionale la copiii in crestere si a dat dovada de success in corectiile ortodontice fara utilizarea aparatelor ortodontice fixe. Acest tratament poate conduce si la o dezvoltare faciala mai buna. Cheia tratamentului este de a corecta pozitia si functia limbii, obtinand o respiratie nazala corecta si reantrenand muschii cavitatii bucale pentru a functiona corect.

Aparatele ortodontice pozitioneaza corect limba in arcada superioara, reantreneaza musculatura orala si exercita forte usoare pentru a alinia dintii.

Scopurile tratamentului

– Mentinerea buzelor in contact permanent, cu exceptia momentelor in care pacientul vorbeste sau mananca.

– Respiratia nazala, pentru a ajuta la dezvoltaterea arcadelor superioare si inferioare si pentru a obtine o ocluzie corecta.

– In momentul in care pacientul inghite, buzele nu trebuie sa aiba activitate, pentru a permite dintilor anteriori sa se dezvolte corect.

– Aliniere dentara.

– Dezvoltare faciala imbunatatita.

 

Aparat dentar copii aparat dentar pentru copii

tel: 021.310.91.35 | tel: 0734.462.133 | tel: 0723.569.142

pacient@pianocabinet.ro